Voyage: E-bikes die verder gaan

Voyage: E-bikes die verder gaan

Eén van de meest ervaren e-bike merken van Nederland.

Midden in ons land is Voyage gevestigd in Veenendaal. Het merk is een van de grootste spelers wereldwijd in elektrische fietsen. Het bedrijf opereert wereldwijd en is gefocust op de lokale markt. Voyage fietsen zijn alleen verkrijgbaar via de lokale dealer.

Voyage is een van de meest ervaren e-bike merken van Nederland. Wij hebben een breed assortiment e-bikes, van comfortabele stadsfietsen tot avontuurlijke toerfietsen en van degelijke herenfietsen tot praktische vouwfietsen. Trendy, goed geprijsde e-bikes, waarmee u comfortabel op pad kunt.

ANWB enthousiast over Voyage
Voyage is bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid. Het merk wordt geprezen om de kwaliteit, het design en gebruiksgemak In de afgelopen jaren werden meerdere modellen van Voyage getest door de ANWB, waaronder de Voyage Sund:

"De Voyage Sund heeft een keurig afgewerkt frame met mooie lasnaden. De dubbele buizenconstructie zorgt voor veel stabiliteit. De matte kleur geeft de e-bike een eigentijdse uitstraling. De zitpositie is prettig, mede dankzij het comfortabele stuur. De voorwielmotor pakt mooi gelijkmatig op zonder horten of stoten, daarbij blijft de geluidsproductie zeer bescheiden."

Bouwen aan een breed product assortiment

Voyage bouwt aan een groot assortiment e-bikes: stadsfietsen, tourfietsen, trekfietsen, mtb-fietsen en fatbikes. We investeren in vooruitstrevende productontwikkeling om klanten producten te bieden die ze echt willen. We maken niet voor niks: E-bikes die verder gaan!


High-end leveranciers

We werken wereldwijd samen met hooggewaardeerde leveranciers, zoals AXA, Samsung, Shimano en NuVinci. We combineren niet zomaar een verzameling van high-end toepassingen, maar zoeken onderdelen uit die perfect aansluiten bij de unieke kracht van het merk Voyage. Wij bieden hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Bij ons bent u altijd verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige fiets, goed voor vele kilometers avontuur en jarenlang fietsplezier!