Voyage accu's

Voyage accu's

Accu's die verder gaan!

De accu is het hart van de e-bike. Zonder accu geen ondersteuning. Voyage biedt accu's met verschillende capaciteiten aan. Hoe meer capaciteit, hoe verder je kan fietsen op één acculading. Voor kleine fietstochten is een accu met minder capaciteit voldoende, voor de echte afstand fietser is een accu met meer capaciteit een vereiste.

Li-Ion accu
Bent u op zoek naar een accu waarmee u lang kunt fietsen? Dan is een Li-Ion accu een goede keuze. Keola biedt voor stadsfietsen twee varianten aan:

Li-Ion accu met 374Wh

  Li-Ion accu met 562Wh

Li-Ion accu met 618Wh

Lion accu met 712Wh

Met deze accu fietst u gemiddeld 70 kilometer*

Met deze accu fietst u gemiddeld 100 kilometer*

Met deze accu fietst u gemiddeld 110 kilometer*

Met deze accu fietst u gemiddeld 125 kilometer*

* De afstand verschilt per gebruiker en heeft te maken met verschillende factoren, zoals tegenwind en in welke ondersteuningsstand gefietst wordt.

Actieradius
Er zijn verschillende zaken van invloed op de actieradius van een e-bike. Bij maximale trapondersteuning zal de accu uiteraard sneller leeg zijn, dan bij een lagere ondersteuningsstand. Heeft u behoefte aan maximale ondersteuning, dan is een accu met grote capaciteit een vereiste. Ook het gewicht is van invloed op de actieradius. Neemt u veel spullen mee, zoals boodschappen, of twee kinderen op de fiets, dan kost dat extra vermogen.

Opladen van de accu
U kunt de accu van uw e-bike het beste altijd opladen als u gefietst heeft, ook al is het maar een paar kilometer. Ook in de winter, als u de e-bike niet of weinig gebruikt, is het verstandig om de accu af en toe op te laden.  Een batterij die leeg is en niet wordt opgeladen, kan een diepteontlading krijgen. Dit betekent dat de accu niet meer werkt. Het is aan te raden om de fiets regelmatig te gebruiken, ook in de winter. Zo heeft u maximaal plezier van uw e-bike en van de accu.